AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayız kanı yıkamak

Kahve falında hayız kanı yıkamak

Kahve falında hayız kanı yıkamak sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, birçok dertle muhatap olacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hayız kanı yıkamak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınız sizden fayda sağlama niyetinde olabilir.

Kahve falında hayız kanı yıkamak hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayız kanı görmek şansın kapanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına tabir olunur.

Kahve falında hayızlı olmak söz sahibi olacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına inanılır.

Kahve falında hayızlı kadın görmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kızının hayız olduğunu görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayız bezi görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında hayızlı iken namaz kılmak kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında hayız hali görmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir