AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayızlı iken namaz kılmak

Kahve falında hayızlı iken namaz kılmak

Kahve falında hayızlı iken namaz kılmak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, umutlarını yitireceğine, ekmeğinin çoğalacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayızlı iken namaz kılmak gördüyseniz:

  • Bencil davranışlardan vazgeçememeniz ilişkinizin ilerleyeceğine, gerilemesine neden oluyor.

Kahve falında hayızlı iken namaz kılmak resmi bir kurumda işe girileceğine, ticaretinin genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hayız kanı yıkamak maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, Tövbe Edeceğine tabir olunur.

Kahve falında hayızlı kadın görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hayız olduğunu görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, kendi işinin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında hayız olmak yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızının hayız olduğunu görmek önemli atılımlar yapacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine tabir olunur.

Kahve falında hayızlı olmak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayız bezi görmek çirkin sözler işitileceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir