AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayızlı kadın görmek

Kahve falında hayızlı kadın görmek

Kahve falında hayızlı kadın görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında hayızlı kadın gördüyseniz:

  • Gerektiğinde, sezgilerinizden yararlanarak olumsuz duygularınızı dizginleyebilirsiniz.

Kahve falında hayızlı kadın görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının hayız olduğunu görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında hayız hali görmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında hayız olmak dinine bağlı kalacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına tabir olunur.

Kahve falında hayız bezi görmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hayız olduğunu görmek büyük sıkıntıları olmayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini hayızlı görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında hayız kanı yıkamak şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir