AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayız olmak

Kahve falında hayız olmak

Kahve falında hayız olmak bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, maddi olanaklarının artacağına, bir anda atılıma geçeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hayız olmak gördüyseniz:

  • Genellikle kolay başlattığınız ilişkilerde sorun yaşıyorsunuz.

Kahve falında hayızlı olmak fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine yorulur.

Kahve falında kızının hayız olduğunu görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına delalettir.

Kahve falında başkasının hayız olduğunu görmek şansının geri döneceğine, zor zamanların geride kalacağına işarettir.

Kahve falında hayızlı kadın görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında hayız kanı görmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında hayız bezi görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini hayızlı görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, paslı bir çiviye basabileceğine alamet eder.

Kahve falında hayız hali görmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir