AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda boğularak öldüğünü görmek

Kahve falında suda boğularak öldüğünü görmek

Kahve falında suda boğularak öldüğünü görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda boğularak öldüğünü gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle başarılarınızı kutlayabilirsiniz.

Kahve falında suda boğulmak ölmek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında suda boğularak öldüğünü görmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, huzura ve rahata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının suda boğularak öldüğünü görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine işarettir.

Kahve falında suda boğularak ölmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suda boğulup ölmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında birinin suda boğularak öldüğünü görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yakınının suda boğulduğunu görmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, beklenmedik kapıların açılmasına işaret etmektedir.

Kahve falında duru suda boğulmak ona şifa olmayacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir