AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin suda boğularak öldüğünü görmek

Kahve falında birinin suda boğularak öldüğünü görmek

Kahve falında birinin suda boğularak öldüğünü görmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, mekân değiştireceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin suda boğularak öldüğünü gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınız yavaşlamaya başladıysa biraz ara almanızda fayda var.

Kahve falında birinin suda boğularak öldüğünü görmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda boğulup ölmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine işarettir.

Kahve falında suda boğularak öldüğünü görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, iş yeri sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının suda boğularak öldüğünü görmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına işarettir.

Kahve falında suda boğularak ölmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda boğulmak ölmek işlerinden feragat edeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akan suda boğulmak tersliklerin yoluna gireceğine, hayata küsecek duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında suda boğulan kişiyi kurtarmak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, işlerin kara geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir