AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla rampa inmek

Kahve falında arabayla rampa inmek

Kahve falında arabayla rampa inmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, büyük kazanç elde edeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına yorulur.

Kahve falında arabayla rampa inmek gördüyseniz:

  • Sosyal ortamlara girme zorunluluğu sizi sıkabilir.

Kahve falında arabayla rampa inmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, rahat bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında rampa aşağı inmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rampadan inmek sermayesinin harcandığına değeceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla rampa çıkmak çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında rampa görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rampadan çıkmak onlardan taraf hayır göreceğine, bundan güç ve cesaret alacağına tabir olunur.

Kahve falında dik rampa çıkmak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında rampa yukarı çıkmak eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir