AnaSayfa / Genel / Kahve falında rampa aşağı inmek

Kahve falında rampa aşağı inmek

Kahve falında rampa aşağı inmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında rampa aşağı inmek gördüyseniz:

  • Ektiğiniz tohumların karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında rampa aşağı inmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına işarettir.

Kahve falında rampadan inmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla rampa inmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dik rampa çıkmak hem de sevdiklerinin olacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında rampa yukarı çıkmak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dik rampa görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, sorunların elbirliği ile aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında rampadan çıkmak yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına delalet eder.

Kahve falında rampa yol görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir