AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla rampa çıkmak

Kahve falında arabayla rampa çıkmak

Kahve falında arabayla rampa çıkmak sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, yuva kuracağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla rampa çıkmak gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak aktivitelerle ilgilenmeniz öz güveninizi arttırabilir.

Kahve falında arabayla rampa çıkmak çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında rampadan çıkmak başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına delalettir.

Kahve falında rampa yukarı çıkmak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına delalet eder.

Kahve falında dik rampa çıkmak dertlerinin biteceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine delalettir.

Kahve falında arabayla rampa inmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında rampadan inmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dik rampa görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, işlerinin azalacağına inanılır.

Kahve falında rampa görmek atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir