AnaSayfa / Genel / Kahve falında rampa yukarı çıkmak

Kahve falında rampa yukarı çıkmak

Kahve falında rampa yukarı çıkmak hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, mesleğinde atılım yapacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, amaçlarını yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında rampa yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • Herkes sizi takip edebilir.

Kahve falında rampa yukarı çıkmak iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında arabayla rampa çıkmak rahat bir hayat yaşayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rampadan çıkmak ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, mutluluk ve saadete alamet eder.

Kahve falında dik rampa çıkmak çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında rampa aşağı inmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine tabir olunur.

Kahve falında dik rampa görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rampa yol görmek ailesini hem gururlandıracağına, küslükleri bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında rampadan inmek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir