AnaSayfa / Genel / Kahve falında rampadan inmek

Kahve falında rampadan inmek

Kahve falında rampadan inmek zor durumlara düşüleceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, ailesi ile mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında rampadan inmek gördüyseniz:

  • Yapılacak işlerinize duygularınızı karıştırmanız durumunda işler aksayabilir.

Kahve falında rampadan inmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine inanılır.

Kahve falında arabayla rampa inmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine delalet eder.

Kahve falında rampa aşağı inmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına işaret eder.

Kahve falında rampa görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında rampa yukarı çıkmak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, kısmetsizlik yaşayacağına yorulur.

Kahve falında rampa yol görmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik rampa görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla rampa çıkmak bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir