AnaSayfa / Genel / Kahve falında rampadan çıkmak

Kahve falında rampadan çıkmak

Kahve falında rampadan çıkmak gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında rampadan çıkmak gördüyseniz:

  • Sunabileceklerinizden faydalanabilecek kişiler olabilir.

Kahve falında arabayla rampa çıkmak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine alamet eder.

Kahve falında rampadan çıkmak karşına hayırlı kapıların açılacağına, günü birlik tatillere çıkacağına yorulur.

Kahve falında dik rampa çıkmak ferahlık veren sözler duymaya, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında rampa yukarı çıkmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına inanılır.

Kahve falında rampa görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine alamet eder.

Kahve falında rampa yol görmek mal ve mülk sahibi olmaya, yaşamına renk geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında rampadan inmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine delalet eder.

Kahve falında dik rampa görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir