AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzun dolduğunu görmek

Kahve falında havuzun dolduğunu görmek

Kahve falında havuzun dolduğunu görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, çekilen hasretin biteceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında havuzun dolduğunu gördüyseniz:

  • Sözel olarak dile getirdiğiniz yaşamsal değişiklikleri veya projeleri yürürlüğe koyabilecek durumda olup olmadığınızı test edebilirsiniz.

Kahve falında havuzu doldurmak bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine işarettir.

Kahve falında havuzun dolduğunu görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında havuzu suyla doldurmak hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine tabir olunur.

Kahve falında havuzun su dolduğunu görmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine işarettir.

Kahve falında havuz doldurmak çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine işarettir.

Kahve falında havuza su doldurmak hayatının da zorlaşacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında havuzu su doldurmak sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında göğsünün sütle dolduğunu görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir