AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuz doldurmak

Kahve falında havuz doldurmak

Kahve falında havuz doldurmak kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuz doldurmak gördüyseniz:

  • Dış uyarılara açıksınız.

Kahve falında havuzu doldurmak maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine alamet eder.

Kahve falında havuzu su doldurmak hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına alamet eder.

Kahve falında havuzu suyla doldurmak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzun su dolduğunu görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında havuz doldurmak maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine tabir olunur.

Kahve falında havuzun dolduğunu görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuza su doldurmak kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza rivayet eder.

Kahve falında unu çuvala doldurmak inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, rızkının artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir