AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzdan atlamak

Kahve falında havuzdan atlamak

Kahve falında havuzdan atlamak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, huzurunun yerinde olacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuzdan atlamak gördüyseniz:

  • Konu hakkında sakinliğinizi korumalısınız.

Kahve falında havuza balıklama atlamak kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında kıyafetle havuza atlamak dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında havuza atlamak yüzmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, kucaklaşacağına işarettir.

Kahve falında havuzda atlamak çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında boş havuza atlamak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuzun icine atlamak çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında derin havuza atlamak kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, işlerin yavaşlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok yüksekten havuza atlamak hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir