AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafetle havuza atlamak

Kahve falında kıyafetle havuza atlamak

Kahve falında kıyafetle havuza atlamak hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kıyafetle havuza atlamak gördüyseniz:

  • Kafanızın karşıcinsten birisi ile fazla meşgul olması yüzünden kendi konularınızla ilgilenemiyorsunuz.

Kahve falında kıyafetlerle havuza atlamak çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına inanılır.

Kahve falında kıyafetle havuza atlamak içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına işarettir.

Kahve falında havuzdan atlamak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş havuza atlamak yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birinin havuza atladığını görmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, masa başı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında yüksekten havuza atlamak şansın kapanacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına yorulur.

Kahve falında çok yüksekten havuza atlamak haneye dertlerin gireceğine , evlerine dünürcü geleceğine yorulur.

Kahve falında temiz havuza atlamak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir