AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda renkli balık görmek

Kahve falında havuzda renkli balık görmek

Kahve falında havuzda renkli balık görmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına alamet eder.

Kahve falında havuzda renkli balık gördüyseniz:

  • Evliyseniz eşinizle aranızda iyi iletişim dahi olsa zaman zaman tartışabilirsiniz.

Kahve falında havuzda renkli balık görmek alım zorluğu yaşamayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balık dolu havuzda yüzmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık ve havuz görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında havuzun içinde balıklar görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, daha fazla yakınlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzdan balık yakalamak hastalığını yenmeyi başaracağına, aile hayatının hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında havuzda balıkla yüzmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir havuz dolusu balık görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında havuzda balık yakalamak çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir