AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir havuz dolusu balık görmek

Kahve falında bir havuz dolusu balık görmek

Kahve falında bir havuz dolusu balık görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir havuz dolusu balık gördüyseniz:

  • Entellektüel maceralar veya arayışlar içinde olacaksınız.

Kahve falında bir havuz dolusu balık görmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine delalet eder.

Kahve falında havuz dolusu balık görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havuz dolusu su görmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine işarettir.

Kahve falında deniz dolusu balık görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, düşmanlarının güçleneceğine inanılır.

Kahve falında kova dolusu balık görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında torba dolusu balık görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kamyon dolusu balık görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir araba dolusu balık görmek eksik olan yanının tamamlayacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir