AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda balık yakalamak

Kahve falında havuzda balık yakalamak

Kahve falında havuzda balık yakalamak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuzda balık yakalamak gördüyseniz:

  • Herşey aynı anda üzerinize gelebilir.

Kahve falında havuzda balık yakalamak zahmetli bir işin sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında havuzdan balık yakalamak sebep olacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında kılıç balığı yakalamak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, türlü musibetlere uğrayacağına inanılır.

Kahve falında denizde balık yakalamak eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Kahve falında yavru balık yakalamak işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük sazan balığı yakalamak çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında kocaman balık yakalamak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, önemli yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında büyük bir balık yakalamak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir