AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda oynamak

Kahve falında havuzda oynamak

Kahve falında havuzda oynamak çok büyük üzüntüler yaşanacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, önünün açık olacağına yorulur.

Kahve falında havuzda oynamak gördüyseniz:

  • Sözlerinizi eylemlerinizle desteklemeniz gerekebilir.

Kahve falında havuzda oynamak malından ve parasından ziyan edeceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuzda top oynamak işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle top oynamak hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, kafasının rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında solucanla oynamak eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında def çalıp oynamak hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle karşılıklı oynamak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iskambil oynamak hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında davul çalarken oynamak haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir