AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda mavi su görmek

Kahve falında havuzda mavi su görmek

Kahve falında havuzda mavi su görmek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuzda mavi su gördüyseniz:

  • Aşka zaman ayırmalısınız.

Kahve falında mavi su dolu havuz görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuzda mavi su görmek sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi havuzda yüzmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında mavi havuz görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil su dolu havuz görmek sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, her anlamda şifa bulmaya yorulur.

Kahve falında sıcak su havuzuna girmek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak su dolu havuz görmek hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su havuzuna görmek çok pişmanlık duyacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir