AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi havuzda yüzmek

Kahve falında mavi havuzda yüzmek

Kahve falında mavi havuzda yüzmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, dertlerinden kurtulacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında mavi havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Geçmiş anlaşmaların veya eski hedeflerinizin üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Kahve falında mavi havuzda yüzmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde havuzda yüzmek yeni kişilerle tanışacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine delalet eder.

Kahve falında su dolu havuzda yüzmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına işaret eder.

Kahve falında havuzda balıkla yüzmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle havuzda yüzmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz havuzda yüzmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına inanılır.

Kahve falında havuzda yüzmek dalmak kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyafetle havuzda yüzmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir