AnaSayfa / Genel / Kahve falında su havuzuna görmek

Kahve falında su havuzuna görmek

Kahve falında su havuzuna görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su havuzuna gördüyseniz:

  • Belli direktiflerden irite olmamalısınız.

Kahve falında havuz suyu içmek büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında havuzda su yılanı görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, manevi rahatlamaya erileceğine tabir olunur.

Kahve falında havuza su doldurmak ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Kahve falında su havuzu görmek başarılara yeni başarılar katılacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde su dolu havuz görmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında havuzdan su almak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzda mavi su görmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi su dolu havuz görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir