Kahve falında mavi havuz görmek

Kahve falında mavi havuz görmek aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında mavi havuz gördüyseniz:

  • Arkadaşlar, komşular veya akrabalar hayatınızı kolaylaştıracak önerilerde bulunabilir.

Kahve falında havuzda mavi su görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi su dolu havuz görmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında mavi havuz görmek ona mutluluk getireceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında mavi havuzda yüzmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuzda temiz su görmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında evin üstünde havuz görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzda ördek görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine rivayet eder.

Kahve falında yosunlu havuz görmek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top