AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda kum görmek

Kahve falında havuzda kum görmek

Kahve falında havuzda kum görmek onun her zaman başında olacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine işaret eder.

Kahve falında havuzda kum gördüyseniz:

  • Bazı toplantılara katılmanız veya uzun zamandır gitmediğiniz yerlere gitmeniz eski bir tanıdıkla yeni fırsatlar yakalamanızı sağlayabilir.

Kahve falında kum havuzu görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine delalet eder.

Kahve falında havuzda kum görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kumlu havuz görmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında traktörle kum taşımak büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kum tanesi görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine inanılır.

Kahve falında kumda yürümek eski bir hastalığın nüksedeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına rivayet eder.

Kahve falında kum biriktirmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kumda uzanmak üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir