AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumlu havuz görmek

Kahve falında kumlu havuz görmek

Kahve falında kumlu havuz görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, iyi bir kariyer edineceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kumlu havuz gördüyseniz:

  • Yalnız kendi düşüncelerinize büyük bir dirençle bağlısınız.

Kahve falında havuzda kum görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına işaret eder.

Kahve falında kum havuzu görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kumlu havuz görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kumda uzanmak kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızgın kum görmek maddi zararının giderileceğine, dinde tartışmaya işarettir.

Kahve falında kumlu ev görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında kum elediğini görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine işaret etmektedir.

Kahve falında kum yılanı görmek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir