AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum biriktirmek

Kahve falında kum biriktirmek

Kahve falında kum biriktirmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, daha güçlü bir hale geleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine delalet eder.

Kahve falında kum biriktirmek gördüyseniz:

  • Baskı altında yıkılmamalı veya baskı uygulamamalısınız.

Kahve falında çuvalla kum taşımak sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kumda yılan görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine rivayet eder.

Kahve falında idrarda kum görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına işaret eder.

Kahve falında kedi kumu görmek hayatının olumlu yönde devam edeceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına yorulur.

Kahve falında kumda kaymak ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, ibadete ağırlık verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kumlu yolda yürümek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, imkânsızı başaracağına işaret eder.

Kahve falında kumda yürümek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine inanılır.

Kahve falında taş ve kum görmek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir