AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda boğulduğunu görmek

Kahve falında havuzda boğulduğunu görmek

Kahve falında havuzda boğulduğunu görmek işinden ekmeğinden olacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuzda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizde olumlu gelişmeler söz konusu olabilir, işe yaramayan ilişkilerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında havuzda boğulmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuzda boğulanı kurtarmak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine inanılır.

Kahve falında havuzda boğulmaktan kurtarmak çok rahat bir döneme girileceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunun havuzda boğulduğunu görmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında havuzda boğulan birini kurtarmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında havuzda boğulduğunu görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında havuzda boğulmaktan kurtulmak hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuzda boğulan birini görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir