AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda boğulanı kurtarmak

Kahve falında havuzda boğulanı kurtarmak

Kahve falında havuzda boğulanı kurtarmak mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında havuzda boğulanı kurtarmak gördüyseniz:

  • Sabrınızdan kaynaklanan başarı var, ciddi uğraşlar içersinde olabilirsiniz, devam edin.

Kahve falında havuzda boğulanı kurtarmak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, dertlerinin sonunun geleceğine alamet eder.

Kahve falında havuzda boğulan birini kurtarmak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında havuzda boğulmaktan kurtarmak ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında havuzda boğulan çocuğu kurtarmak ev içinde mutluluğun artacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında havuza düşen çocuğu kurtarmak hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına tabir olunur.

Kahve falında havuzdan bebek kurtarmak eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında havuza düşen birini kurtarmak bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havuzdan birini kurtarmak kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir