AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda boğulmaktan kurtulmak

Kahve falında havuzda boğulmaktan kurtulmak

Kahve falında havuzda boğulmaktan kurtulmak gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, bol nimete kavuşulacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havuzda boğulmaktan kurtulmak gördüyseniz:

  • Bir ilişki veya iş birliği hayatınızda fark yaratabilir.

Kahve falında havuzda boğulmaktan kurtulmak kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine işarettir.

Kahve falında havuzda boğulurken kurtulmak huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde boğulmak ve kurtulmak iş hayatında başarılı olmaya, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğulurken kurtulmak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında boğulmadan kurtulmak daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında boğulmaktan kurtulmak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizden boğulmaktan kurtulmak işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında denizde boğulmak üzereyken kurtulmak rahatının yerinde olacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir