AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda boğulmak

Kahve falında havuzda boğulmak

Kahve falında havuzda boğulmak yüzünün hep güleceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, dertlerinin şifasını bulacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında havuzda boğulmak gördüyseniz:

  • Egoistlikten uzak kalmanız daha iyi iletişim kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında birinin havuzda boğulduğunu görmek temize çıkacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında havuzda boğulmaktan kurtulmak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuzda boğularak ölmek mallarının da hayırlı olacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında havuzda boğulurken kurtulmak kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuzda boğulan çocuğu kurtarmak eşlerin arasına kara kedi gireceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında havuzda boğulduğunu görmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında havuz boğulmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuzda boğulan birini kurtarmak işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir