AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda boğulan birini görmek

Kahve falında havuzda boğulan birini görmek

Kahve falında havuzda boğulan birini görmek hayırlı yollar keşfedeceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havuzda boğulan birini gördüyseniz:

  • Herkes normalden biraz daha alıngan davranıyor olabilir.

Kahve falında çocuğunun havuzda boğulduğunu görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına alamet eder.

Kahve falında havuzda boğulanı kurtarmak girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havuzda boğularak ölmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzda boğulurken kurtulmak sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havuzda boğulmaktan kurtulmak daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin havuzda boğulduğunu görmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına delalettir.

Kahve falında havuzda boğulduğunu görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında havuzda boğulan çocuğu kurtarmak bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir