AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda denizde yüzmek

Kahve falında havuzda denizde yüzmek

Kahve falında havuzda denizde yüzmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, canının sağ olacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında havuzda denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Herşeyde bir hayır vardır.

Kahve falında havuzda ve denizde yüzmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzda denizde yüzmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, sağlık ve hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında denizde havuzda yüzmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında deniz ve havuzda yüzmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, işte de mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında tertemiz havuzda yüzmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu havuzda yüzmek yokluk nedir bilmeyeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında balıklarla havuzda yüzmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, kasasının ağırlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mayo giyip havuzda yüzmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir