AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle havuzda yüzmek

Kahve falında biriyle havuzda yüzmek

Kahve falında biriyle havuzda yüzmek verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Hukuki, finansal veya sağlıkla ilgili evrakları tekrar gözden geçirmeniz ilginç şeyler bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında biriyle havuzda yüzmek almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında havuzda kıyafetlerle yüzmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine işaret eder.

Kahve falında balıklarla havuzda yüzmek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su dolu havuzda yüzmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine delalettir.

Kahve falında derin havuzda yüzmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuzda yunus balığıyla yüzmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine delalettir.

Kahve falında tertemiz havuzda yüzmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında bulanık havuzda yüzdüğünü görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir