AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuza yüzmek

Kahve falında havuza yüzmek

Kahve falında havuza yüzmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, art niyetli kişilere uyacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, zorlukları atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında havuza yüzmek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında olimpik havuzda yüzmek ardından sevinçli bir haber alınacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpüklü havuzda yüzmek kendini toparlayamayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalgalı havuzda yüzmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında derin bir havuzda yüzmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında bulanık havuzda yüzdüğünü görmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, daha temkinli ve garantici olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının havuzda yüzdüğünü görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuza atlamak yüzmek hayır ve bereketin artmasına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balıklarla havuzda yüzmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir