AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuza balık atmak

Kahve falında havuza balık atmak

Kahve falında havuza balık atmak bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, harcama gücünün artacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, zorlukların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuza balık atmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bir kişinin hakkınızda yapmış olduğu bir dedikodu canınızın sıkılmasına neden olabilir.

Kahve falında havuza balık atmak ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havuzda takla atmak uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilek havuzuna para atmak atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuza taş atmak birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma işarettir.

Kahve falında havuza para atmak ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, birçok yeni fikir edinileceğine işaret eder.

Kahve falında birini havuza atmak büyük tartışmalar yaşanacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir havuz dolusu balık görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına rivayet eder.

Kahve falında havuzu içinde balık görmek başarısının artacağına, tutulan yolun isabetli olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir