AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini havuza atmak

Kahve falında birini havuza atmak

Kahve falında birini havuza atmak duygularının karşılık göreceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında birini havuza atmak gördüyseniz:

  • Sadece maddi konularda değil her konuda savurgan olabilirsiniz.

Kahve falında havuza taş atmak büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuzda takla atmak onunla mutlu bir yuva kuracağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına alamet eder.

Kahve falında birini havuza atmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dilek havuzuna para atmak çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına işaret eder.

Kahve falında havuza para atmak yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına inanılır.

Kahve falında havuza balık atmak bunun şans olacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havuza ayak sokmak içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, yenileneceğine delalettir.

Kahve falında havuzdan bebek çıkarmak Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir