AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzu içinde balık görmek

Kahve falında havuzu içinde balık görmek

Kahve falında havuzu içinde balık görmek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, sermaye kaybedeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, mutlu olunacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet eder.

Kahve falında havuzu içinde balık gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi güçlendirebilir veya yeni romantik bağlar kurabilirsiniz.

Kahve falında havuzu içinde balık görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havuz içinde balık görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında havuzun içinde balıklar görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuz içinde yunus balığı görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında ev içinde havuz görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına inanılır.

Kahve falında havuz içinde taş görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuz içinde olmak sıkıntılı durumlar yaşayacağına, kişinin afiyette kalacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde havuzda yüzmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, uzun ve hayırlı bir ömre yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir