AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuza atlayamamak

Kahve falında havuza atlayamamak

Kahve falında havuza atlayamamak fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında havuza atlayamamak gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınız hareketlenmeye başlıyor.

Kahve falında havuza atlayan birini görmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine yorulur.

Kahve falında havuza atlayamamak evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuzda at görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına yorulur.

Kahve falında havuza atlayıp yüzmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına işarettir.

Kahve falında havuzun içinde at görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük bir havuz görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuz yapmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında elbiseyle havuza girmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir