AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuz yapmak

Kahve falında havuz yapmak

Kahve falında havuz yapmak ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, daha sonra işlerin açılacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında havuz yapmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı yalanlarla karşılaşmanız mümkündür.

Kahve falında havuzda yarış yapmak içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzda yüzme yarışı yapmak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına inanılır.

Kahve falında havuzda banyo yapmak daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içine havuz yapmak kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında havuza çiş yapmak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına delalet eder.

Kahve falında havuz yapmak yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına delalettir.

Kahve falında havuz içinde taş görmek sıkıntıya düşüreceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında havuzda kan görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir