AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuza atlayan birini görmek

Kahve falında havuza atlayan birini görmek

Kahve falında havuza atlayan birini görmek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuza atlayan birini gördüyseniz:

  • Ani tepkileri olan kişilerden uzak durun.

Kahve falında havuzda at görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havuzun içinde at görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havuza atlayıp yüzmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havuza atlayan birini görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında havuza atlayamamak özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuzun içinde nefes almak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Kahve falında oda içinde havuz görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sığ havuz görmek başarıları ile konuşulacağına, kime danışacağını bilemez olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir