AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda at görmek

Kahve falında havuzda at görmek

Kahve falında havuzda at görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, büyük üzüntüler olacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, prestij kaybı yaşanacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, güzellik ve hayır geleceğine tabir olunur.

Kahve falında havuzda at gördüyseniz:

  • İstediğinizi şeyleri başarmak için çok çalışmalısınız.

Kahve falında havuzda at görmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuza atlayıp yüzmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuza atlayan birini görmek uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzun içinde at görmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuza atlayamamak yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında deniz havuz görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında havuzda girmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolu havuz görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir