AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek ezmek

Kahve falında köpek ezmek

Kahve falında köpek ezmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, yarınlarına umutla bakacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek ezmek gördüyseniz:

  • Siz farkında olmasanız da, çevrenizdeki kişiler bazı tavırlarınızı eleştiriyor olabilirler.

Kahve falında köpeği araba ezdiğini görmek işlerinin rast gideceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına alamet eder.

Kahve falında köpek ezdiğini görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına delalettir.

Kahve falında yavru köpek ezmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, emellere ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kafasını ezmek rahmete vesile olacak gelişmelere, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında arabayla köpek ezdiğini görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeği ezmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine yorulur.

Kahve falında köpek ezmek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına işarettir.

Kahve falında arabayla köpek ezmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir