AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuz üzerinde yürümek

Kahve falında havuz üzerinde yürümek

Kahve falında havuz üzerinde yürümek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havuz üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım için zaman harcayabilirsiniz.

Kahve falında havuz üstünde yürümek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuzda yürümek tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında havuz kenarında yürümek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, güzel haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında havuz üzerinde yürümek hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına delalettir.

Kahve falında küçük bir havuz görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyu az havuz görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzdan abdest almak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalet eder.

Kahve falında olimpik havuzda yüzmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir