AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda yürümek

Kahve falında havuzda yürümek

Kahve falında havuzda yürümek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, geçmişi unutup geleceğine, büyük zararlar getireceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında havuzda yürümek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız iyi görünüyor.

Kahve falında havuz üzerinde yürümek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına yorulur.

Kahve falında havuz kenarında yürümek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuzda yürümek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında havuz üstünde yürümek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında caminin içinde havuz görmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine yorulur.

Kahve falında bulanık sulu havuz görmek pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine rivayet eder.

Kahve falında dolan havuz görmek kendi işinin başına geçeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kalabalık havuza girmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir