AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuz kenarında yürümek

Kahve falında havuz kenarında yürümek

Kahve falında havuz kenarında yürümek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, rızkın ve kazancın artacağına, kimseden korkmayacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında havuz kenarında yürümek gördüyseniz:

  • Sanki sizin iyiliğinizi istermiş gibi davranan ard niyetli kimselere dikkat edin.

Kahve falında havuz kenarında yürümek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuz kenarında oturmak çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında deniz kenarında yürüdüğünü görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında deniz kenarında yürümek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su kenarında yürümek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dere kenarında yürümek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurum kenarında yürümek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurum kenarından yürümek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir