AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık havuzda yüzmek

Kahve falında kalabalık havuzda yüzmek

Kahve falında kalabalık havuzda yüzmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, bahtının açık olacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalık havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Problem yaşayan akraba veya arkadaşlarınıza yardım ederek imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında kalabalık havuzda yüzmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalık havuz görmek o işten ekmek yiyeceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına işaret eder.

Kahve falında kalabalık havuza girmek hayata karşı isteksizleşeceğine, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık denizde yüzmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında olimpik havuzda yüzmek mutlu olacağınıza, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bulanık havuzda yüzmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında masmavi havuzda yüzmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında havuzun dibinden yüzmek huzurunun yerine geleceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir