AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda kavga etmek

Kahve falında havuzda kavga etmek

Kahve falında havuzda kavga etmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında havuzda kavga etmek gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri özgürleşmenizi sağlayabilir ya da gelecekle ilgili yeni şeyler vaat edebilir.

Kahve falında havuzda kavga etmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında havuz temizlemek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süs havuzu görmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına yorulur.

Kahve falında bulanık havuz suyu görmek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuza ayaklarını sokmak fal sahibinin fakirleşeceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin havuzda boğulduğunu görmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına rivayet eder.

Kahve falında sıcak su dolu havuz görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzda boğulmaktan kurtarmak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir