AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda yunus balığı görmek

Kahve falında havuzda yunus balığı görmek

Kahve falında havuzda yunus balığı görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına, gelirinin garanti olacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, geri plana düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havuzda yunus balığı gördüyseniz:

  • Eğitimle ilgili seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında havuzda yunus balığıyla yüzmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, suç işleyeceğine işarettir.

Kahve falında havuzda yunus balığı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, işlerin yeni kapılar açacağına delalettir.

Kahve falında havuz içinde yunus balığı görmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine rivayet eder.

Kahve falında havuzda yunus görmek malının da hiç olacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine delalet eder.

Kahve falında havuz içinde yunus görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında yunus balığı ve yavrusunu görmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sürü halinde yunus balığı görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi yunus balığı görmek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir