AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuz yıkamak

Kahve falında havuz yıkamak

Kahve falında havuz yıkamak eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine yorulur.

Kahve falında havuz yıkamak gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizin uygulanabilirliği ya da bazı kişilerin niyetleri konusunda endişeleriniz olabilir.

Kahve falında havuzda çamaşır yıkamak onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına inanılır.

Kahve falında havuz yıkamak kalkınacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına alamet eder.

Kahve falında havuzda balık tutmak kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında su dolu havuz görmek aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla havuza girmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin havuzda boğulduğunu görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havuza ayağını sokmak iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında havuzda atlamak özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir